PRODUCTEN

HVLS WERKINGSPRINCIPE

HOE WERKT HET IN DE ZOMER ?

1. adiabatische verdampers : brengen verse lucht van buiten via het dak. Tegelijkertijd, wordt het lucht gereinigd, bevochtigd en gekoeld tot 7°C lager.

2. roof cooler : voor het balanceren tussen buiten en inwendige temperaturen in het lokaal, en het verwijderen van vervuilde lucht via het dak. Door deze permanente luchtbeweging, daalt temperatuur tot 7°C en vochtigheid wordt afgezogen.

3. luchtgordijnen : bewaren verse lucht in het gebouw en bieden een ecologische scheiding, verminderen de deur cyclus en verhogen de levensduur van de HVAC systemen.

4. HVLS ventilatoren : bewaren de verwarmde / gekoelde lucht en verzekeren een optimale luchtverdeling met een debiet tot 850.000 m³/h. Deze luchtcirculatie verminderd temperatuur tot 7°C.

HOE WERKT HET IN DE WINTER ?

1. adiabatische verdampers : zijn buiten werking of brengen verse lucht zonder koeling in het lokaal.

2. roof cooler : mogen beperkt gebruikt worden om warmte verliezen te vermijden.

3. luchtgordijnen : bewaren warme lucht in het gebouw en bieden een ecologische scheiding, verminderen de deur cyclus en verhogen de levensduur van de HVAC systemen.

4. HVLS ventilatoren : zuigen warme lucht van het plafond naar de grond door zeer trage toerentallen. Door het zogenaamde principe van ‘destratificatie’, worden de verschillende temperatuurslagen gelijkmatig gemengd tot een verschil van 2°C tussen plafond en vloer.

5. infrarood stralers : stralingsverwarming warmt niet de lucht maar de werkers, de vloer, de machines, het materiaal en andere voorwerpen. Oppervlaken absorberen de warmte met als gevolg een aangename omgevingstemperatuur.