Diensten

Wij ondersteunen onze klanten dankzijn onze ervaring – wij werken samen met universiteiten en onderzoekcentrums – door onze technische oplossingen om zeer hoge kwaliteit luchtverdelers met zeer lage energieverbruik te fabriceren. Onze diensten zijn : design, productie, levering en naverkoop. Om een betere lucht in een gesloten omgeving te hebben, is het niet voldoende een HVLS te installeren, omdat elke toestand zijn oplossing heeft : aantal HVLS, gepaste diameter, correcte plaatsing,…

ONZE PLOEG KAN DE KLANT ONDERSTEUNEN VAN DESIGN TOT NAVERKOOP

Project

Wij zullen de gegevens van de klant bestuderen om hem de beste oplossing voor te stellen afhangend van zijn omgeving. Elke oppervlakte heeft inderdaad zijn eigen karakteristieken en afmetingen en eist dus een specifieke oplossing.

Productie

Wij produceren zelf onze HVLS. Product is “Made in Italy”, van gebruikte materiaal to assemblage. Wij gebruiken de laatste generatie ‘direct drive brushless motoinverter’, met geïntegreerde regelaar. Onze schoepen zijn het resultaat van aerodynamische studies en testen in laboratoriums en zijn ook door ons gefabriceerd.

Naverkoop

Onze ploeg blijft de klant ondersteunen, ook na verkoop, om alle behoeften te garanderen ook na de installatie van de HVLS. Een probleem kan gebeuren en zal een directe oplossing vinden dankzij onze naverkoop ploeg. Aan de andere kant, zijn alle terugkoppelingen welkom, zo dat wij onze producten blijven verbeteren.